Verzendinformatie
Brievenbuspakje

Onze bites worden gewoon met de brievenbuspost bezorgd. Op werkdagen voor 12.00 uur besteld is dezelfde dag verzonden. PostNL levert normaal ‘de volgende dag’ maar hou er rekening mee dat de post altijd kan vertragen.

De bites worden ALTIJD op de dag van verzenden vers gemaakt. En zijn tenminste houdbaar tot 10 dagen na bereiding / verzending. 
Pakket in België

Alle bites naar Belgische adressen verzenden wij met pakketpost met daarop de instructie voor de postbode dat ze in de brievenbus bezorgd mogen worden als er niemand thuis is. De bites zijnen de regel één tot drie dagen onderweg. Voor België is het bij wet verplicht dat de naam van de ontvanger en de bedrijfsnaam exact overeenkomen met de namen die geregistreerd zijn op het betreffende adres. Komen deze namen niet overeen, bijvoorbeeld doordat je niet de bedrijfsnaam hebt vermeld, dan worden de bites door de post geretourneerd. Wees er dus zeker van dat jouw adressering overeenkomt met het naambordje bij de deur.

Verzenddatum is dus geen bezorgdatum

In enkele gevallen zijn de bites langer onderweg dan verwacht. Daarom werken we bij Bliss bites met een verzenddatum, niet met een bezorgdatum. Wij garanderen 100% dat wij op deze datum bereiden en verzenden. En zo kan jij zelf de kans inschatten op bezorging precies op tijd of het risico nemen van een dagje te vroeg of te laat. Voor het weekend en voor speciale gelegenheden adviseren wij in elk geval een dagje extra te nemen.

Zondag en maandag

PostNL bezorgt geen brievenbuspost op zondag en maandag. Als je wilt dat jouw brownies echt pas op zondag of maandag worden geopend kies dan bij de adressering van jouw brownies niet voor Persoon maar voor Bedrijf en typ in de regel voor bedrijfsnaam 'Openen op zondag/maandag!'
besteld voor 12:00 verzonden bezorgd
maandag maandag dinsdag (10% kans woensdag / donderdag)
dinsdag dinsdag woensdag (10% kans donderdag / vrijdag)
woensdag woensdag donderdag (10% kans donderdag / vrijdag)
donderdag donderdag vrijdag (10% kans zaterdag / maandag)
vrijdag vrijdag zaterdag (10% kans dinsdag)
zaterdag maandag dinsdag (10% kans woensdag / donderdag)
zondag maandag dinsdag (10% kans woensdag / donderdag)
besteld na 12:00 verzonden bezorgd
maandag dinsdag woensdag (10% kans donderdag / vrijdag)
dinsdag woensdag donderdag (10% kans donderdag / vrijdag)
woensdag donderdag vrijdag (10% kans zaterdag)
donderdag vrijdag zaterdag (10% kans dinsdag)
vrijdag maandag dinsdag (10% kans woensdag / donderdag)
zaterdag maandag dinsdag (10% kans woensdag / donderdag)
zondag maandag dinsdag (10% kans woensdag / donderdag)
Eisen aan de brievenbus

Voor een tijdige bezorging is het van belang dat de brievenbus op het ontvangstadres aan de eisen van de wet voldoet. De meeste vertraging in bezorging van de bites wordt veroorzaakt doordat de brievenbus niet voldoet en dan met name doordat de inwerpopening niet minimaal 26,5 cm lang en 3,2 cm hoog is. Bij oude deuren en portiekwoningen is dat soms het geval. Verder kan het zijn dat klepjes met een veerconstructie, stroken rubber of stugge tochtborstels de inwerpopening verkleinen waardoor een brievenbusdoos er niet in past.

Bedrijven, scholen, ziekenhuizen en grote instellingen

Wil je de bites versturen aan iemand in een bedrijf, school, ziekenhuis of andere grote instelling informeer dan van tevoren naar de juiste adressering, vraag of brievenbusdoosjes normaal goed ontvangen worden en of de postkamer de ontvangst eventueel kan doen vertragen.

Huisdieren houden ook van bites

Wacht er een huisdier bij de brievenbus? Informeer de ontvangers dan over de komst van jouw verzending. Ook al verpakken we de bites heel goed, de chocolade kan dodelijk zijn voor huisdieren.

Track-en-trace code

De bites worden verzonden met een track-en-trace code. Op het moment dat het doosje in het sorteercentrum van PostNL is aangekomen ontvang jij een mail met de code zodat je de reis van jouw Bliss bites kunt volgen.

Andere verzendwijze

Wil je een andere verzendwijze? Neem dan even contact met ons op. Wellicht kunnen we het regelen.

Bij warm weer

Bij warm weer doen we een sticker op de buitenkant van de doos die de ontvangers instrueert de bites eerst even in de koelkast te zetten voordat ze ervan gaan genieten. We adviseren je daarnaast in verband met de hoge temperaturen hen ook even op de hoogte te stellen van het doosje in de brievenbus. 
Voor een optimale werking van blissbites.nl maken wij gebruik van cookies. [bp_link url="/privacy-beleid"]Bekijk ons privacy beleid[/bp_link]
De waardering van www.blissbites.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 85 reviews.